Mala agencija je učinkovita.

Mala agencija je fleksibilna.

Mala agencija je odgovorna.

Mala agencija je baš po vašoj mjeri.

Ravnoteža

Rad u kreativnoj industriji podrazumijeva davanje srca i duše u ovaj posao – gradimo brendove, stvaramo ideje, razvijamo učinkovite strategije. Sve to uzima danak, na našem obiteljskom životu, zdravlju, i osobnim odnosima. Zato smo odlučili izgraditi sustav pomoću kojeg ćemo posao obavljati u ritmu zdravog razuma jer – u životu dođe onaj trenutak kad više novca ne znači i – više sreće.

Sustav koji smo postavili je jednostavan – ne radimo prekovremeno. Posao je i dalje iznimno bitan dio naše svakodnevice, ali imamo i obilje vremena za više uživanja u životu – možemo si bolje organizirati privatni život i veze, provoditi vrijeme s ljudima koje volimo, i ujedno zaista uživati u onome što radimo dok smo na poslu, bez straha da ćemo izgorjeti ili osjećaja da život samo prolazi pored nas dok mi radimo.

Eksperimentiranje

Dosadan dan u Mediacoru gotovo je nezamisliv – uvijek je tu neki poslovni izazov za riješiti, stižu novi zahtjevi klijenata, kreativne granice koje treba još malo pogurati. Uz toliku količinu različitih zahtjeva, praktički je nemoguće znati sve, zbog čega njegujemo kulturu eksperimentiranja.

Učenje kroz eksperimentiranje je nevjerojatno učinkovito jer primjenjivanje teorije u praksi – čak i ako se radi o učenju o vječno promjenjivim potrebama kupaca i zahtjevima poslovanja naših klijenata – vodi prema boljem i većem razumijevanju i novim idejama. U svijetu digitalnog marketinga uvijek moramo biti svjesni novih trendova, prilagođavati se naprednim i eksperimentalnim tehnologijama, i sustavno učiti i rasti na osobnom i profesionalnom polju.

Čvrsto vjerujemo da onog trenutka kad prestanemo eksperimentirati – počinjemo „umirati“ u kreativnom smislu; u digitalnom marketingu se može biti odličan samo kad se uči, inovira, i u konačnici sve to – primjenjuje. Uostalom, ono što naučimo kroz eksperimentiranje ostaje nama. Zauvijek.

Odgovornost

Bitno je razlikovati dobro od lošeg. Radite na kontinuiranom usavršavanju svojeg znanja ili razvijanju novih vještina. Redovito održavajte svoje tjelesno i mentalno zdravlje. Činite dobro kad god možete. Radite za moralno i etički odgovorne brendove. Uživajte u sreći i postignućima drugih. Uživajte u svakom danu. Ustrajte. Rastite. Odgovornost za to je – na vama.

Trusted by

POGLEDAJTE NAŠE

radove

Detaljnije se upoznajte
s cool projektima
na koje smo ponosni

Pogledajte naše radove

PROČITAJTE NAŠ

blog

Volimo dijeliti
znanje i inspiraciju,
zavirite u neke naše projekte

Pročitajte naš blog